Warning: Use of undefined constant THEME_NS - assumed 'THEME_NS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/formi/www/root/wp-content/themes/FormiTheme/functions.php on line 29
TeleTech - Communication Strategy & Spatial Communication - FORMI

TeleTech – Communication Strategy & Spatial Communication

Да дефинираш пространството, което обгръща марките. Да представиш марката в нейната същност и да предадеш емоционално посланията. Базата за това е нашето всеобхватно разбиране за маркитe и нашият дългогодишен опит с тях. Във видеото ще откриете малка част от стратегическия процес, преди да се стигне до GO фазата, защото всеки друг подход е изстрел в тъмното.

А ние сме стратегическа креативна агенция.

Основното послание беше – Delivering humanity to business. Ние сътворихме такава архитектура на марката, която максимално точно да пренася това послание.

Изградихме Key Visuals, които достоверно подкрепят мсията и визията на компанията, както и услугите, които предлага. Всичко това ние последователно  интегрирахме във всички канали на комуникация: live, onlile и offline.

Фактът, че концепцията и визията за щанда влезе в корпоративната книга за марката (brand book of TeleTech) като начин на представяне на компанията по изложения говори сам за себе си.

услуги:
– стратегически анализ
– strategy
– позициониране и идентичност
– визуална идентичност
– key visuals
– менажиране на проекта и участието на TeleTech на CCW
– комуникация в пространството – изграждане на щанд
– логистика
– design
– каталог
– брошури
– покани

Възложител: TeleTech
Проект: Communication Strategy
Година: 2014

Links: www.teletech.com