Warning: Use of undefined constant THEME_NS - assumed 'THEME_NS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/formi/www/root/wp-content/themes/FormiTheme/functions.php on line 29
Смелостта променя всичко! Caussade Semences - FORMI

Смелостта променя всичко! Caussade SemencesВ началото на септември месец 2016 година, бяхме наети за цялостна комуникационна стратегия за Caussade Semences.
След внимателно анализиране профила на компанията, техните конкуренти и поставените цели, ние изготвихме една доста иновативна и в същото време близка до клиентите на фирмата кампания.

Да се отличиш – създаването на специфични Key Visuals, които се отличават от всички останали на техните конкуренти, беше в основата на първоначалната ни работа по концепцията на представянето. Целта беше да изградим един напълно нов имидж на компанията. Еднвременно с това работихме по нов слоуган, който максимално точно да обхване целите и USP на Caussade Semences.

Имплементирахме в слоугана: Избери, Победи, Повтори – всичко, към което екипът на Caussade Semences води своите клиенти.


Избери – продуктите на Caussade Semnces

Победи – лошите климатични условия с хибридите на Caussade Semences

Повтори – успеха с Caussade Semences

Естествено трябваше да представим и екипа на фирмата в светлината на новата комуникационна стратегия.

Създадохме концепция, в която представяме екипа на фирмата като елитен отряд, който по всяко време е на разположение и в полза на своите клиенти. И съответно една решителност, която определено трябва да е видима във всички комуникационни активности и Key Visuals на фирмата.

Направихме специална фотосесия за екипа на фирмата – части от фотосесията ще намерите във видеото.

На база на създадените Key Visuals и комуникационна политика, изработихме и първите принт материали за фирмата представящи новия път, по който имаха смелостта да тръгнат.Тази емоционална фотосесия намери разбира се приложение и в новогодишния календар на фирмата.

Паралелно с това адаптирахме всички реклами в специализирани медии към новия имидж на Caussade Semences, който изградихме.

След старта на кампанията създадохме и телевизионна реклама, която работи единствено и само в посока Image. Повече за TV спота – може да прочетете и да видите тук.

Услуги:
– стратегически анализ
– създаване на комуникационна стратегия
– позициониране и идентичност
– визуална идентичност
– създаване на key visuals
– създаване на Slogan
– провеждане на фотосесия
– сет дизайн
– CGI
– copywriting
– консултации
– дизайн и продукция на каталог, визитки, print реклами в специализирани медии, online реклами, нестандартни печатни материали, продуктови презентации, видеоанмиции
– web-design
– програмиране
– адаптация на сайта към различните мобилни устройства
– тестова фаза
– пускане online
– създаване на TV SPOT
– сценарий, режисура, постпродукция, sounddesign

Възложител: Caussade Semences
Проект: Communication Strategy
Година: 2017

Links: www.caussade-semences.bg

Links: www.pobedi.bg